sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Testissä kahvakuula-dvd

Sports lady etsi kiinnostuneita testaamaan kahvakuula-dvd:tä, ja minähän olin heti valmiina!

DVD sisältää 2 levyä ja 2 harjoitusta, jotka sopivat myös aloittelijalle. Sports Lady treenaa koko harjoituksen kanssasi ja opastaa tekniikoissa. Taso 1: 4 liikettä ja 4 kierrosta. Kesto 20 min. Taso 2: 5 liikettä ja 4 kierrosta. Kesto 24 min.

Ensimmäinen treeni on hyvin simppeli, ja sopii erinomaisesti vaikkapa ensimmäistä kertaa kahvakuulaa kokeileville, jos ei ole mahdollisuutta ohjatuille tunneille. Dvd:n avulla näkee todella hyvin miltä liikkeet näyttävät ja kuinka ne kuuluu tehdä. Treeni kestää 20 minuuttia, ja koostuu neljästä kierroksesta, joilla tehdään neljää eri liikettä. Ensimmäisellä kierroksella Hanna neuvoo ja ohjaa jokaisen liikkeen. Liikkeet näytetään treenin edetessä sekä edestä että sivusta, mikä on mielestäni todella hyvä juttu.  Treenin edetessä Hanna myös muistuttelee tärkeistä asioista ja tsemppaa jaksamaan. Plussaa erityisesti kivasta kuvauspaikasta, oli ihana tehdä treeniä pakkasen paukkuessa -20 asteessa ja katsoa, kuinka dvd:llä aurinko paistaa ja linnut laulavat.

Toinen treeni ei ole hirveästi ensimmäistä vaikeampi. Liikkeet ovat erilaisia, ja osa niistä tehdään lattiatasossa. Myös tässä treenissä Hanna treenaa mukana, opastaa aluksi liikkeet ja treenin edetessä kertoo liikkeiden vaihtumisesta ja tsemppaa jaksamaan.

Tämä dvd oli kivaa vaihtelua tavalliseen kotitreeniini. Vähän niin kuin olisi ollut treenikaveri mukana. ;) Mutta sisällöllisesti tässä ei ollut minulle mitään erityisen haastavaa - tosin aina ei hirveän haastavaa tarvitse ollakaan. Ajattelen tämän sopivan hetkiin, jolloin en yhtään tiedä mitä haluaisin tehdä. Ja ensimmäinen treeni sopii kevyellä kuulalla tehtynä vaikka alkulämmittelyksi ennen lenkkiä. Erityisestä dvd sopii varmasti aloittelevalle kahvakuulailijalle, joka kaipaa tukea liikkeiden tekemiseen.

4 kommenttia:

 1. Oi että. Kuvittele, minäkin otin salilla ensimmäistä kertaa kahvakuulan käteeni. Päätin kaivaa sinun lähetättämäsi kirjan esille, jotta ensi kerralla voisin jo kokeilla jotain helppoa liikettä. :)

  Hyvämielistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, eiköhän kirjasta löydy joitakin mukavia liikkeitä joista aloittaa. :) Huomasin, että minulta on vastaamatta jäänyt kommentti, jossa kysyit juoksukengistä. Minulla tosiaan on talvijuoksua varten Sarva Xtirot, nastalenkkarit. Todella hyvät ja pitävät, tykkään!

   Poista
 2. Hmm... kuulostaapa mukavalle. Ainakin mukavemmalta kuin itseni kokeilema kahvakuula dvd. Täytyypä tsekkailla löytyykö tuota Sportsladyn dvdtä jostain niin saisi taas intoa kuulailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyy, sports ladyn omasta kaupasta: http://sportslady.mycashflow.fi/ Ja koodilla TAMMI2013 saa dvd:n hintaan 19,90 euroa tammikuun ajan. http://sportslady-h.blogspot.fi/2013/01/tammikuun-tarjoukset-verkkokaupassa.html

   Poista