perjantai 18. tammikuuta 2013

Huono eilinen

Olen huomannut, ettei fyysinen työ ole helppo yhdistelmä syömisten tarkkailuun. Nyt, kun aloitan työpäiväni aamulla kello 6, ja viimeiset hommat lopetan noin kello 22.30 (onneksi en tokikaan ihan ympäripyöreää päivää tee), on minulla koko ajan nälkä. Ja näinhän se meni eilenkin, kun urakkani aloitin.

Joka välissä olisin voinut syödä jotain - ja osittain söinkin. Varsinkin illalla. Koko ajan mieli suuntasi kaapeille, ja välillä ehdin ajattelemaan ennen kuin käsikin oli kaapista jotain hyvää hakenut. Ruokaa laittaessa piti syödä vähän ruuanlaittoeväitä, kahvin kanssa söin enemmän keksejä kuin pariin viimeiseen viikkoon yhteensä. Ja kun väsyttikin, ja palelsi, kun oli niin kamalan kylmä, ei liikkuakaan jaksanut. Niinpä eilinen oli vapaa-aikoina pelkkää sohvalla istumista ja syömistä. Jälkeenpäin harmittaa. Ja eilenkin harmitti, kun en saanut lopetettua. Missä oli itsekuri, kun sitä kaipasin?

Tsemppasin kuitenkin vähän eilen, ja tein aamuksi smoothien valmiiksi jääkaappiin odottamaan. Niinpä kun pääsin aamun työrupeamalta pois, sain syödä heti kunnolla, eikä tarvinnut enää pitkittää nälkää. Toivottavasti loppupäiväkin menisi samalla tavalla, yritys on kova!


p.s. Unohdin punnertaakin eilen, höh.

4 kommenttia:

 1. Sinulle on haaste blogissani :) http://tyttojokaeiosannutsanoaei.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Näitä tulee.

  Haliruttaus eteenpäin tönimään. <3

  VastaaPoista
 3. Mites kauan oot tuota työtä nyt tehnyt? Kun tulisi mieleen, että keho ei ole vielä oikein tottunut tuohon työhön ja reagoi sitten nälällä. Ja jos tosiaan olet suht aktiivisena noin pitkän ajan niin ei ihme että nälättää! Koitas vetäistä oikein kunnon lounas, siis sellainen t u k e v a. Tulee ähky, mutta jos seuraavana päivänä sitten tasapainottuisi eikä sitten niitä kahvikeksejäkään tarvitsisi...

  VastaaPoista
 4. Sulle löytyy haaste blogistani :) http://inmotionblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista