sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Vauhdissa taas

Koska ensi viikko vaikuttaa taas olevan menoja täynnä, päätin aloittaa juoksuohjelman jo tänään. Kaunis auringonpaiste ei myöskään vaikeuttanut päätöstä. Tosin hurmaavia nämä kevätsäät aukeilla, tuuli on kylmä. Varjoisemmissa paikoissa oli leppoisan lämpimää ja ilman takkiakin olisi pärjännyt, mutta aukeilla ei tehnyt mieli riisua takkia pois.

Ensimmäinen lenkki oli puolen tunnin mittainen, matkaa kertyi 4.12 kilometriä. Ihan rauhalliseen tahtiin, tosin välillä olisi varmasti saanut juosta vähän hitaamminkin. Jalat vain veivät mennessään. Tästä se lähtee, treenaaminen puolimaratonille. Ajattelin laittaa tuohon sivupalkkiin kilometrit ylös, joita tämän ohjelman puitteissa tulee, ihan mielenkiintoista seurata. Heiaheian mukaan juoksukilometrit tähän mennessä olivat 158km, saa nähdä millaisia lukemia ohjelman myötä tulee.

Suunnittelin pitkästä aikaa hieman ensi viikon liikuntaohjelmaakin:

(su: juoksu)
ma: vp
ti: lihaskuntojumppa/venyttely
ke: kahvakuula
to: juoksu
pe: kävely
la: ?
su: juoksu

Saa nähdä kuinka hyvin toteutuu!

6 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulosti juoksusi ja fiiliksesi :)

  Hyvältä näyttää liikuntaohjelmasi. Mukavia juoksuja ja aurinkoisia ajatuksia uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 2. Mun täytyy kanssa nyt ryhdistäytyä liikuntojen suunnitelun kanssa, jotenkin viimeiset viikot ennen HCRia tuli vaan täytettyä joko kävelyllä tai juoksulla ja nyt on kyllä taas aika monipuolistaa liikunta takaisin samoihin tuttuihin uomiinsa! :) Se fiilis kun jalat vaan vie mennessään <3 <3 on oikeesti mahtava, rullaa vaan eteenpäin omissa ajatuksissaan ja nautiskelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen paljon mennyt ihan vain fiiliksen mukaan, mutta ehkä ihan hyvä välillä suunnitellakin, niin varmistuu se monipuolisuuskin (ehkä).

   Poista
 3. Pitäisi raapia jostain kasaan ohjelma itselleni puolikkaan jälkeiseen kesään. Toisaalta tuo juoksufoorumin ohjelma taipuu kyllä aika helposti tarkoitukseeni, kun olen tähän astikin venyttänyt 30-45 minuutin lenkkejä tuntiin ja vähän yli vähän fiiliksen ja juoksuseuran mukaan. Mukava seurailla, miten sinulle lähtee kilometrejä ohjelman myötä kertymään. Hyvä määrähän niitä jo ennestäänkin on. :)

  Vauhdikkaita ja nautinnollisia juoksukilometrejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa kyllä hyvältä tuo juoksufoorumin ohjelma, simppeli, mutta monipuolinen. Yhden lenkin juosseena - tykkään! :D

   Poista