lauantai 12. toukokuuta 2012

Aina jotain vailla

Himoitsen kaikenlaisia liikuntajuttuja. Juttuja, joilla voisi harrastaa uutta, tehostaa vanhaa, saada inspiraatiota, innostusta, puhtia.


Lähde

En minä muuten, mutta kun kaikki muutkin. ;) Kävelylenkkejä tehdessä on käynyt mielessä, että ehkä tylsyys haihtuisi edes hieman, jos kuuntelisi musiikkia. Ja ehkä olisi joskus ihan kivaa kuunnella musiikkia juostessa? Ainakin silloin, kun ohjelmaan ilmestyvät hiiiirmuisen pitkät lenkit, joiden aikana ehtii kyllä kuunnella omaa hengitystään ihan riittävästi. Jotenkin sitten löysin tämän Sonyn NWZ-W262-mp3-soittimen, joka vaikuttaa aivan mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Langattomuus, kosteudenkestävys ja halpa hinta houkuttelevat. Onko kenelläkään kokemusta tästä? Tai muita hyväksi havaittuja mp3-soittimia juoksulenkeille? 
Lähde

Uusi kisamallin kuula olisi kiva. Ja sopisi somasti ensimmäisen viereen. En tykkää yhtään touhata tuon pienen kuulan kanssa. Ja joskus 12kg on liikaa. Olisi kivaa tehdä kevyemmälläkin. Olisiko se sitten vaaleanpunainen 8kg vai sininen 10kg? Vaikea on ihmislapsen valinta, ehkäpä muhittelen tätä vielä hetken. Ja sen aikaa yritän tulla hammasta purren toimeen pienikokoisen kuulan kanssa. Uuden perheenjäsenen saavuttua lupaan pikkukuulalle kunniakkaan uran ovenpidikkeenä. ;)


Lähde

Pyörä. Ja syytän teitä, blogimaailman sisaret! Te kirjoitatte juttuja pyöristä, pyörälenkeistä ja pyöräilystä. Koska ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella, alan minäkin kiinnostua. Innostua. Haaveilla. Nykyinen pyöräni on sovelias lähinnä parin kilometrin pikkulenkkeihin, useamman kymmenen kilometrin pyörälenkkejä sillä ei (ikävä kyllä) tee. Tai kai tekisi, mutta ajoasento ja ajomukavuus ovat aika kaukana optimaalisesta. Onneksi en tiedä nykypyöristä mitään, enkä osaa ajatella millaista tarvitsisin (ajomaastot sekä asvalttia että sorateitä), minkä hintaluokan pyörää haluaisin, tai mistä tietäisin mikä pyörä olisi hyvä. Onneksi pyörät ovat myös aika kallis investointi, joten ihan heti en taida pyöräkaupoille lähteä. Onneksi internetselaimessani ei ole minkäänlaista hakutoimintoa, ja olen estänyt googleen pääsyn, joten minkäänlaista tietoa pyöristä en voi etsiä. Onneksi en ole yllytyshullu. Onneksi en koskaan sano ei koskaan.

Oletteko te jotain vailla?


7 kommenttia:

 1. Haluaisin tandem-pyörän, mutta kallis investointi, joten saisinko pilotin niin usein, että homma kannattais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tandempyörällä ajo voisi olla mukavaa, minä voin lupautua pilotiksi ainakin yhdelle kerralle!

   Poista
 2. Hei, nuo langattomat soitinkuulokesysteemit vaikuttavat käteviltä. Itselläni on ihan peruskuulokkeet johdoilla ja niiden päässä sitten mp3-soitin, mutta sinänsä suosittelen kuulokkeissa tuollaista niskamallia, ostitpa sitten kuulokkeet sisäänrakennetulla mp3-soittimella tai ilman.

  Olen muuten pyöräillyt lenkkini ala-asteajoista asti minulla olleella pyörällä. :D Aina ei tarvitse olla se kaikkein hienoin ja kallein maantiepyörä, vaan vanhalla sotaratsullakin pääsee. Tosin nyt on tuo hermopinne oikeassa kädessä, että ehkä sitä pyörää voisi vähän fiksailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon myös, että tuollainen niskamalli on minulle oikea. Tavalliset napit eivät minulla pysy korvissa. Tuossa mallissa askarruttaa ainoastaan se, että kuinka pienet napit siinä on. Pystynkö näillä nakkisormilla niitä painelemaan ilman, että osun jokaiseen yhtä aikaa. :D

   Minun pyöräni on myös ala-asteajoilta, mutta jonkinmoista pituuskasvua sen jälkeen on tapahtunut. Mutta ehkäpä sillä voisi muutaman lenkin kesän mittaan tehdä, ja jos sen jälkeenkin kuume on kamala, niin harkita pyöräkaupassa käyntiä.

   Poista
 3. Näyttää mielenkiintoiselta tuo soitin. Itsellänikin ihan perussoitin tavan nappikuulokkeilla. Yleensä napit eivät pysy korvissa, mutta useimmiten pidän lenkillä päässä jotain huivia tai liina, joka menee korvien yli ja pitää napit paikallaan. Periaatteessa paremmat kuulokkeet ovat hakusessa, mutta toistaiseksi en ole parempaakaan keksinyt.

  Minä pystyn myös luomaan itselleni mitä omituisimpia tarpeita liittyen liikuntavarustukseen. Onneksi läheskään kaikkea ei tule hommattua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, pidetään mielessä!!!
   Tosin tää meidän välimatka taitaa olla aikamoinen, mutta ei murehdita sitä vielä, kun ei ole sitä tandemiakaan :D

   Poista
 4. Ja mä kun kuvittelin olevani ainoa, jolla fillari oli mallia ala-aste. Silloin ostettiin naisten pyörä et se palveli hienosti vielä viime kesän, vaihteet sanoi sitten sopparin irti ja ruoste oli syönyt jo sen verran pahasti fillaria, että työnsin sen haikein mielin roskalavalle syksyn päätteeksi. Huomenna uutta menopeliä tarkistelemaan, tuttu on suomen polkupyörätukussa duunissa ja lupasi katsella jo valmiiksi mulle sopivia malleja.

  VastaaPoista