torstai 17. toukokuuta 2012

Jokainen kukka on erilainen, silti samanlainen

Eilen oli taas upea kahvakuulatunti. Ensimmäistä kertaa pääsin minäkin ihan oikeasti nakkelemaan kuulaa pitkin pihamaata - ja heti kotiin päästyäni katselin pikkutietä, että sitä pitkin kun nakkelisi kuulaa, niin tulisi aika hyvä treeni. Totesin myös kuinka hienoa on, kun on käynyt monen ohjaajan kahvakuulatunneilla. Osa osaa opettaa jotain juttuja hyvin, osa toisia. Eilen ehkä ihan ensimmäistä kertaa hoksasin kuinka tempaus toimii. Pieni lamppu siis syttyi. ;) Sain myös kehuja, minulla on kuulemma hyvä tekniikka heilautuksissa. Arvatkaa vain katosiko se hyvä tekniikka, kun parikymmentä muuta ihmistä kääntää katseensa minuun!

Tänään sitten kävin tekemässä pitkän ratsastuslenkin, kaksi tuntia samoiltiin maita ja mantuja. Välillä rennosti kävellen, välillä pitkiäkin pätkiä ravia. Kyllä siinä kaloreita kuluu ja syke nousee, kun keventää menemään. Onneksi ei ollut liian kuuma, mutta ei toisaalta niin kylmäkään, että sade olisi haitannut. Tuon lenkin jälkeen kyllä ei tarvitse harkita juoksulenkkiä tai mitään, voi rennosti siirtyä jännittämään jääkiekkoa. ;)

Entäs loppuviikko? Huomiselle kaavailen pientä juoksulenkkiä, ja lauantaille onkin vähän jännempiä suunnitelmia. Niistä sitten lauantai-iltana! (jälkihuomautus: koska Suomi pelaa päiväpelin lauantaina, unohtuvat jännittävät suunnitelmat) Sunnuntai - saattaa olla vapaapäivä tai sitten ei. Sen näkee sitten. Juokseminen on ollut tällä viikolla hieman heikkoa, joten ensi viikolla tehdään sitten juoksuohjelman toinen viikko.

Ai niin! Tänään on kansainvälinen homofobian vastainen päivä, ja Soundi on koonnut homomusiikkisoittolistan, löydät sen täältä!

2 kommenttia:

  1. Pääsen muuten testailemaan kahvakuulaa pariinkin eri otteeseen ihan muutaman viikon sisään! Ensin tämän viikon lauantaina työpaikan kautta osallistun liikuntapäivään ja siellä toinen lajini on kahvakuula + venyttely (toinen zumba + venyttely) ja sitten uudestaan nostelen kuulaa kuntoremontin tehopäivässä, sekin työpaikan kautta, kesäkuun alussa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, kahvakuulailu on hauskaa!

      Poista