keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tatuoituja

Onkohan lukijoissa tatuoituja liikkujia? Millaisia liikuntataukoja olette pitäneet uuden kuvan oton jälkeen juoksemisesta ja jumppaamisesta?

Yst. terv. nimim. "Kiinnostunut"

10 kommenttia:

 1. Tää onkin muuten tosi mielenkiintoinen kysymys kun mulla on kuva jalkapöydässä. Ei oo nimittäin mitään mielikuvaa! Mutta mulle ei myöskään muodostunut rupea juurikaan eli sehän vaikuttaa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tapauskohtaistahan tuo kai taitaa olla, eli ei kai mitään tiettyä ohjesääntöä voikaan sanoa :)

   Poista
 2. Ohjeena taisi olla, että viikkoon ei saa harrastaa hikiliikuntaa eikä siis muutenkaan mitään mikä voisi hangata tatuointia niin sitten ennenkuin iho on parantunut.

  Itse olin viikon lenkkeilemättä, sen jälkeen lenkkeilin ilman urheilurintsikoita kävellen (itsellä tatuointi siis lavassa, juuri mistä urheilurintsikat hankaa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samankaltaista ohjeistusta olen kuullut, osa sanoo, että pari päivää ja osa että viikko hikoilematta. Oma tatutointi tulee sellaiseen paikkaan, että hankausongelmaa ei pitäisi ainakaan näillä keleillä tulla. :D

   Poista
 3. öööh? miksi tatuointi vaikuttaisi mitenkään liikuntaan?

  Riippuu toki paikasta missä tatuointi on, jos se suojataan hyvin liikunnnan ajaksi + huuhdotaan hiet hyvin pois ja rasvataan liikunnan jälkeen, ei pitäisi olla mitään estettä harrastaa kunnon liikuntaa vaikka heti tautoimista seuraavana päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi tuon yllä mainitun hikoilun takia. :) Kyllähän kaikissa tatuoinnin hoito-ohjeissa neuvotaan, että hikiliikuntaa pitäisi välttää ensimmäinen/ensimmäiset päivät. Toisista lähteistä olen lukenut, että hikiliikuntaa pitäisi vältellä pari päivää, toisissa sanotaan että viikko, melkein parikin pitäisi olla hikoilematta. Tiedä sitten, tapauskohtaista taitaa olla, ja tuolla tatuoinnin paikallakin aika iso merkitys. Ja liikunnalla myös..

   Poista
 4. Brego
  No ei se hiki sitä tatuointia pilaa, jos nyt ei 35 asteen helteessä aijo juosta ja hiota kuin vesiputous. Itse olen kahden tatuoinnin kanssa tehnyt kaikkea liikuntaa mitä olen halunnut, kunhan olen suojannut ja pessyt jälkeenpäin tatuoinnin. Tosin, omien tatskojen paikat ovat sellaiset, ettei se hankaannu liikunnassa.

  uintia ja saunomista kyllä kannattaa välttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ensimmäisten päivien aikana liiallinen hien eritys saattaa viedä väriä mukaansa haalistaen tatuointia." Näin sanotaan useammankin tatuointiliikkeen tatuointiohjeissa. Toisten mielestä se siis tarkoittaa, että voi elää ihan normaalisti ja toisten mielestä, että kahteen viikkoon ei saisi hikoilla? Mielenkiintoista, taidan kuunnella mitä tuo "oma" tatuoija on mieltä.

   Ja mähän hikoilen kuin vesiputous, oli lämpötila mikä hyvänsä. ;)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Minä olen pitänyt tatuointien oton jälkeen noin viikon tauon hikiliikunnasta. Ja se kannattaa muistaa myös että ensimmäisen kuukauden ajan tatuointi pitäisi suojata auringolta - eli en enää ikinä ota tatuointia kesän alussa ;).

  VastaaPoista