perjantai 22. heinäkuuta 2011

Tekosyitä ja peiliin katselua.

Tervetuloa uusille lukijoilleni! :) Ihana huomata, että minun bloggaamiseni jopa kiinnostaa. Toivottavasti viihdytte!

102,8kg. +300g viime viikosta. Heittelenkö tuhkaa päälleni ja totean, kuinka olen tuomittu läskiksi loppuiäkseni, kuinka minun on elinympäristössäni mahdotonta laihduttaa ja kuinka väärin on, että tekemäni suuri työ palkitaan näin huonosti?

Vai katsoisinko sittenkin peiliin ja miettisin sitä, kuinka viikonloppuna söin vähintään puolet maailman epäterveellisimmästä suklaamansikkajuustokakusta? Kuinka silloin välttelin lenkille lähtöä erinäisillä tekosyillä? Kuinka söin kaverin kanssa lounastreffeillä hampurilaisaterian?

Totta, maanantaista eteenpäin on mennyt hyvin. Olen käynyt lenkillä, syönyt salaattia ja vältellyt epäterveellisiä juttuja. Mutta lopettaisinko tämän marttyyriyden tähän, lopettaisinko tekosyiden keksimisen ja olisin rehellinen itselleni? Ei minusta muuten tule hoikempaa ja terveempää kuin kovalla työllä ja rehellisyydellä.

4 kommenttia:

 1. Eihän +300g ole paljon mitään! Mulla ainakin vaihtelee paino päivittäin ties kuinka paljon, riippuen vaikka siitä olenko juonut vettä tarpeeksi. Jos en muista juoda niin painokin hilautuu ylemmäs. Ja pitäähän sitä kakkua ja hampurilaisia välillä syödä, tekee hyvää mielenterveydelle :)

  Mä käytän nyt hellettä tekosyynä sille etten lähde lenkille. En vaan jaksa, liikun sitten vaikka sadepäivinä enemmän.

  VastaaPoista
 2. No ei toki, ärsyttää vaan kun paino menee väärään suuntaan. :) Ja se, että tavallaan huijaan itseäni "kyllähän tämä puolen tunnin lenkki korvaa puolikkaan kakun" jne. Täysi kieltäytyminen herkuista ei sovi minulle, se johtaa vain repsahduksiin ja mässäilyyn, mutta näköjään kohtuudessa pysymistäkin pitää harjoitella. :)

  VastaaPoista
 3. Moro,
  Kävinpäs lukaisemassa blogisi läpi. :) Jään myös odottelemaan seuraavia kirjoituksiasi. Mennään aika samoissa luvuissa, joten mielenkiintoista seurata sinunkin taivaltasi. :)

  -Lacu

  VastaaPoista