maanantai 4. heinäkuuta 2011

Got me thinking.

Ajattelin herättää tämän blogin henkiin. Tilanne on muuttunut ainoastaan huonompaan suuntaan, mutta vihdoin olen saanut itseni uskomaan peilikuvaa, vaatteiden sopivuutta ja vaakaa - minä painan liikaa. Kaksi viikkoa sitten vaaka näytti painokseni 106kg - en halua edes laskea itselleni painoindeksiä! Nyt yritänkin saada ylimääräisiä kiloja pois, vähän kerrallaan. Tällä hetkellä tavoitteena on saada pois -10kg 3 kuukauden aikana. Tavoitteenani on olla normaalipainoinen. Jonain kauniina päivänä. Matka sinne on todennäköisesti hidas, toivottavasti ei kovinkaan tuskainen, mutta pitkä kylläkin. En edes halua laskea montako kiloa on tiputettavana, aivan liian monta kuitenkin. :)

Tälläkään kerralla en aio hypätä vaa'alla joka päivä, ainakin ensimmäiset 3 kuukautta perjantait ovat punnituspäiviäni. Olen aloittanut Porin juoksukoulun uudestaan, tänään vuorossa kolmannen viikon ensimmäinen treeni. Lisäksi olen tehnyt punnerruksia ja vatsalihasliikkeitä nettiohjelmien mukaisesti, tavoitteena 100 punnerrusta ja 200 vatsalihasliikettä kerralla. Punnerrukset naisten punnerruksia ja vatsalihasliikkeet perusrutistuksia. :)

Ruokapuolella yritän vältellä herkkuja, en kiellä niitä kokonaan, mutta pyrin pysymään kohtuudessa. Parempi keksi kahvin kanssa kuin suklaalevy sohvalla maaten, vai miten se oli.

3 kommenttia:

 1. Jee, tervetuloa "takaisin"! Täällä ainakin on odoteltu uusia elonmerkkejä susta, vaikka ei tunnetakaan :)

  Itsellä on tosi ristiriitaset fiilikset: tahtoisin laihtua ja kiinteytyä siihen normaalipainoon, mutta toisaalta se ois niin helppoa käydä "ihan pikasesti" kaupan kautta työmatkalla ostamassa "ihan vaan vähän" jotain herkkua työvuorolla naposteltavaksi. Ja vaikka se oiskin nopea visiitti, yleensä määrä ei jää vähäksi :(

  Tarkoituksena myös oikeasti aloittaa samainen juoksukoulu, ohjelma on jopa tulostettuna :D Millaisia muita nettiohjelmia olet löytänyt? Linkkejä kehiin, jooko :)

  Ja loppuun vielä: kyllä sä pystyt siihen, omaa tahtiasi ja omilla motivointikeinoillasi :) Mulla varsinkin motivaatio aina välillä pahasti hukassa...

  Mutta kiva että jatkat taas päivittämistä ja aurinkoista kesää! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia. Kiva, että minua on vielä muistettu. :)

  Ajattelin noita juoksu- ja lihaskunto-ohjelmia esitellä seuraavassa postauksessa pikkuisen tarkemmin, sinne tulee sitten linkitkin. :)

  Tuo on niin totta, tuo "pikainen kauppareissu", hetki kaupassa on ikuisuus vyötäröllä - ainakin minulla. Itse olen yrittänyt noudattaa jostain laihdutuslehdestä lukemaani tekniikkaa: kun kotimatkalla mieli tekee karkkia kaupasta, niin ajattelen ja pohdin, että MIKSI haluan sitä hyväskää. Yleensä lopputulema on se, että on jo nälkä -> jospa menisin kotiin syömään ruokaa, enkä herkkuja. Se on auttanut, ainakin yleensä! Ja jos kauppaan on muutenkin mentävä, niin teen valmiiksi listan, mitä aion ostaa.

  Kyllä sullekin se motivaatio löytyy, ja jos ei löydy, niin ei kannata tuskanhiki otsalla väkisin yrittää. :) Hyvää kesää sullekin!

  VastaaPoista
 3. Jep, saman olen huomannut, että yleensä sitä karkkia tekee mieli siinä vaiheessa, kun on nälkä. Purkan syöminen auttaa välillä, onpahan suulla jotakin jauhettavaa :)

  VastaaPoista