maanantai 3. joulukuuta 2012

Paska maanantai

Juuri kun huomasin motivaation ja inspiraation olevan kohdallaan, niin heräsin aamuyöllä siihen, että toista silmää särkee ja se valuu solkenaan. Eikä mennyt ohi, joten heitin (taas) piilolinssiparin roskiin ja tein työmatkan apteekin kautta silmätippoja hakien.

Ärsyttävintä tässä on, että en ymmärrä mistä tämä taas johtuu. Tosiaan kärsin samasta vaivasta, hieman lievempänä, tasan kaksi viikkoa sitten. Nytkin uudet linssit olivat olleet silmissä vasta viikon verran. Ovatko silmäni kyllästyneet yötäpäivää-linsseihin, vai piilolinsseihin ylipäätään? Onko syynä silmien kuivuminen töissä (huono sisäilma?) Mieli on maassa ainakin, jos joudun piilareista luopumaan, rakastan niiden helppoutta ja käytännöllisyyttä.

No, nyt ainakin tämän illan käperryn itseeni ja kurjuuteeni. Jospa huomenna pääsisin jo liikkumaan.

3 kommenttia:

 1. Voi kurjuus! En voi toivottaa muuta kuin paranemista.

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa ollut ongelmia silmien kanssa. Viime kesänä kävin silmälääkärillä, joka diagnosoi kuivat silmät. Ei siis piilareita eikä taittovirheleikkausta meikäläiselle, vaan silmätippoja neljästi päivässä ja aina ennen ja jälkeen uintitreenin. Pari vuotta sitten jo yksi optikko sanoi silmiäni näyttävän väsyneiltä, mutta ajattelin sen johtuvan vain näyttöpäätetyöskentelystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus. :/ Mä olen tosiaan aivan rakastunut noihin piilareihini, elämä niiden kanssa on ihanan helppoa ja yksinkertaista.

   Poista