sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Pakkassunnuntai.

Kyllä omatuntoni koki pienen kolauksen äsken, kun vilkaisin heiaheian tilastoa. Tämän viikon liikunnat 3 tuntia, joista tunti tänään ja vähän yli tunti maanantain joogasta. On muka taas elämä vienyt, ollut kiirettä ja väsymystä, iltamenoja ja huonoa säätä. Bloggaaminenkin on ollut oikeastaan olematonta, yritän parantaa tapojani jatkossa tämänkin asian suhteen.

Eilen joulukuu alkoi vaakalukemalla 92,4kg. Taitaa olla turhaa haaveilla siitä 85kg:n alituksesta jouluna, mutta jospa edes vaihtaisin vuotta suurinpiirtein samoissa lukemissa joihin olen tänä vuonna päässyt?

Luin eilen illalla 24-blogista Kukka Laaksosta ja kahvakuulasta, ja päässäni alkoi pieni ääni kysellä, että koskahan minä olen viimeksi kahvakuulaillut? Päätin korjata asian heti tänään, ja tein pienen vartin treenin. Ihan perusjuttuja, heilautuksia eri variaatioilla, rinnallevetoa ja työntöä. Tuntui hyvältä, oikealta. Täytyy ulkoiluttaa kuulaa useammin jatkossa.

Tänään juoksin viikon ainoan juoksuni. Pakkasta -15, eikä edes tullut kylmä. Loppulenkistä tosin reidet hieman vihjaisivat olemassaolostaan, täytyy pohtia jos sille alueelle lisäisi vähän enemmän vaatetta. Nyt päällä oli alusvaatteet, tekninen kerrasto, juoksupaita, talvitrikoot ja takki. Sekä säärystimet (ja pipo ja hanskat). Juoksin 40 minuuttia, eli 6 km ja alkuun ja loppuun kunnolliset kävelyt. Oli heiaheian mukaan vuoden sadas lenkki, kilometrejä kertynyt 643 kilometriä.

Ensi viikolla ohjelmassa voisi olla uintia, juoksua, kahvakuulaa, ja hiihtäminenkin olisi ihanaa, mutta ei taida olla riittävästi lunta. :/

4 kommenttia:

 1. Jee, onnea sadannesta lenkistä :) !

  Itellä jäi tänään kiireiden vuoksi lenkki tekemättä, ja kyllähän se harmittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi lenkkipäiviä tulee joka päivä uusia. :)

   Poista
 2. Heis!

  Seikkailin blogimaailmassa ja törmäsin blogiisi :) Samantien kolahti! Toivottavasti onnistuin lisäämään itseni lukijaksesi, olen vasta harjoittelija blogien käytössä...

  Sinulle tuli 643 kilometriä täynnä! Huhhuh, onneksi olkoon! Uskomaton summa :) Joulun odotuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi, mielenkiintoinen blogi näyttäisi olevan sinullakin :)

   Poista