tiistai 4. syyskuuta 2012

Ystävyyden ja yhteisöllisyyden voima

Kiitän teitä kaikkia onnitteluista, tsempeistä ja kannustuksesta. En tiedä, olisinko pystynyt tähän kaikkeen yksin.

Aloittaessani tätä blogia, en ajatellut löytäväni tälläistä bloggaajien yhteisöä. Ajattelin, että kirjoitan tänne kuin päiväkirjaan, asioita muistiin itselleni. Ja että joku ehkä joskus sattuisi niitä tekstejä myös lukemaan. En olisi voinut olla enempää väärässä.

Yksin olisin varmasti kompastunut ensimmäiseen suureen vastoinkäymiseen, heittänyt lenkkarit seinään ja ostanut kaupasta kaikki herkut - ja jäänyt sille tielleni. Mutta yhteisöllisyyden voima on suuri. On aivan huikeaa, kuinka ihmiset iloitsevat toisten onnistumisista ja tsemppaavat vaikeiden hetkien tullessa eteen. Kuinka samankaltaisia, ja kuitenkin aivan omankaltaisia ongelmia ja ilonhetkiä meillä jokaisella on. Kuinka jokaisen blogista voi ottaa jotain opikseen, saada uusia vinkkejä ja ideoita omaan tekemiseensä. Varsinkin blogimiiteissä on ollut ihanaa löytää ihmisiä blogien takaa, tutustua ja ystävystyä ihanien ihmisten kanssa. Ja se kannustus puolimaratonin viimeisellä kilometrillä, aivan mahtavaa.

Haluan todella kiittää teistä lukijoista jokaista, yksin ja erikseen. Kannustuksesta, tsempistä ja mukana elämisestä. Toivon, että osaisin antaa teille kaikille yhtä lailla kannustusta ja tukea kuin olen itse saanut.

4 kommenttia:

 1. Oot ihana :) ja niin oikeassa!

  VastaaPoista
 2. Tämä on niin totta, olen ihan mielettömän onnellinen, kun olen saanut ystävällisiltä ihmisiltä kommentteja ja tsemppiä juuri silloin, kun on ollut vaikeaa ja kiitosta silloin, kun onni on ollut ylimmillään. :)

  VastaaPoista
 3. Paljon onnea hienosta suorituksesta! Varmasti aivan mahtava tunne!?

  Olen samaa mieltä, blogiystävät ovat aivan mahtavan ihania ja kannustavia.
  Toivottavasti pääsen joskus miittiin!

  VastaaPoista
 4. Blogisiskous on <3. Kiitos sinullekin!

  VastaaPoista