sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Viikkokooste

Ajattelin vaihtaa virallisen punnituspäivän sunnuntaiksi, ajatus liittyy siihen, että haluan tehdä viikkokoosteita liikkumisistakin, niin punnitustuloskin sopii siihen oikein mainiosti.

Tämän aamun paino 89,4kg, eli toivottavasti nuo isommat lukemat olivat vain kaikenlaisia turvotuksia. Ainakin suunta on nyt oikeaan, ja toivottavasti pysyykin alaspäin.

Tämän viikon liikuntamäärä on loistava, 8,8 tuntia! En varmastikaan pysty ensi viikolla samaan, tässä kun oli mukana jo pari ekstrajuttua, jotka eivät yleensä ohjelmaan kuulu. Minä en tiedä kuinka tänne blogiin saa kuvan heiaheian viikkopätkästä (neuvoja?), mutta tässä vähän kertausta mitä viikon aikana on tullut tehtyä.

maanantai
Hathajooga 1,5 h 


tiistai
Juoksu 40min 5,5km

Kävely 10min 1km

keskiviikko
-


torstai
juoksu 40min 6,2km


perjantai
keppijumppa 20min

venyttely 20min
juoksu 40min 5,6km
kahvakuula 20min

lauantai
juoksu 1h30min 12km


sunnuntai
step 45min

crossfit 45min
venyttely 45min

Viikon juoksukilometrejä yhteensä 29, hyvä! Juokseminen on tuntunut rennolta ja mukavalta, eilinen pitkä lenkkikin meni helposti. Oli ihanaa juosta syksyisessä illassa täydellisessä hiljaisuudessa. Sammutin musiikinkin kuunnellakseni hiljaisuutta, ja tuntui kuin pakahtuisin onnesta, kun pystyn juoksemaan nykyään näinkin helposti.

Hieman harmittavat nämä viikon vapaapäivät. Maanantain joogan lasken vapaapäiväksi, ja keskiviikon myös. Saisivat olla kauempana toisistaan, mutta ehkä tilanne rauhoittuu muutaman viikon päästä, kun keskiviikkojen pakollinen meno loppuu. Tosin yksi jumppa on vielä alkamatta, ja sen päivää en tiedä, joten saa nyt nähdä miltä viikot alkavat näyttää.

Viikon uusista kokemuksista, stepistä ja crossfitistä teen vielä oman postauksensa. :)

3 kommenttia:

 1. Print screen + Paint = Heiaheia -kuva blogiin.

  Hienot juoksukilometrit! Itse ajattelin antaa omille lenkkareilleni lokakuun alusta alkaen ansaitun loman, joka loppuu sitten, kun tunnen tarvetta päästä juoksemaan. Sinä olet näköjään jo siinä tilanteessa! :)

  VastaaPoista
 2. Ja jos on läppäri, niin namiskat on FN + PRTSC :)

  Hieno liikuntamäärä!

  VastaaPoista
 3. Windowsissa on sellainen Snipping Tools -ohjelma. Sillä saa kätsysti rajattua ruudulta haluamansa kuvan, niin ei tartte koko ruutua kaapata ja kuvanmuokkausohjelmissa säätää. :)

  Toinen hyvä on Faststone Capture. Uusimmat versiot ovat maksullisia, mutta vanhoja ilmaisversioita voi kans ladata, kun googlaa.

  VastaaPoista