maanantai 17. syyskuuta 2012

Maanantain nautinnot

Joogan jälkeen kropan valtaa raukeus. Rento, hyvä fiilis, jota tekisi mieli jatkaa sohvannurkassa viltin alla hyvän kirjan parissa... suklaalevyn kanssa. En tiedä mistä tuollaiseen rennon raukean väsyneeseen fiilikseen yhdistyy pienoinen suklaanhimo. Sama toistui viime viikollakin. Suklaa on minulle kai nautinto, ja haluaisin jatkaa nauttimista joogan jälkeen vähän lisää? Kuitenkin, kieltäydyin kaupan houkutuksesta ja ajoin kotiin.

Muutenkin minulla on hyvä olo. Kiinnitin jääkaapin oveen seuraavan 20 viikon juoksuohjelman. Naisen juoksukirjan maratonohjelman alku kuulosti sopivalta. En ehkä noudata sitä kirjaimellisesti, mutta sinne päin kuitenkin. Fiiliksen mukaan.

4 kommenttia:

 1. Hmm.. pitäisiköhän sitä itsekin uskaltautua kokeilemaan maratonohjelmaa. Eihän tavoitteena tarvitse heti sen jälkeen olla se maratonin juokseminen. Jos ensin kokeilisi, että pärjääkö edes sen ohjelman kanssa yhtään. :) Tosin luulisin, että kunhan selviän tästä syyskuusta, niin pidän ensin ihan rehellisen ylimenokauden.

  Sinulta saa usein tosi hyviä vinkkejä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin ajattelin, että voihan sitä kokeilla. Ei heti tarvitse lyödä lukkoon maratonpäivää. Ja ajattelin tehdä fiiliksen mukaan, että jos ohjelmassa lukee "50 min kevyt juoksu", niin voin vaihtaa sen pyöräilyyn tai johonkin muuhun. Orjalliseen noudattamiseen voi siirtyä sitten kun rohkaistuu päättämään maratonin päivän. :)

   Kiva kuulla, että blogista on jotain hyötyäkin. :)

   Poista
 2. Maratonhaave on hieno! Olette Akun kanssa kyllä rohkeita sisupusseja. Unelmat muuttuvat todeksi, kun käy niitä kohti töitä tehden. :)

  Mukavaa viikon jatkoa! Jatkukoon hyvä olosi. <3

  (Suklaa kohtuudella silloin tällöin ei ole lainkaan paha, eihäh?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina täytyy olla jotain mitä tavoitella. :)

   Ja ei tokikaan, ei tietenkään ole!

   Poista