sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Reipas viikonloppu

Eilen uin pisimmän matkan taas hetkeen. 1,5 kilometriä. Uimahallissa oli rauhallista ja sain muita väistelemättä (tai tientukkona olematta) uida, keskittyä tekniikkaan ja hengitykseen. Ihanaa, kuinka jo matkalla uimahalliin tulee rauhallinen ja hyvä olo, kun ajattelee uimista. Ja sama olo jatkuu kun nousee altaasta ja jatkaa matkaansa. Jonkinasteista meditaatiota. Eilen uin pätkän kerrallaan. 50-100-150-200 metriä kerrallaan ja minuutin, puolentoista hengähdystauko. Sitten 200-150-100-50. Ja uudestaan 50-100-150-200. Puolitoista kilometriä tuli melkeinpä helposti, huomaamatta. Tunti siinä meni. Kauemminkin olisin jaksanut.

Tänään jätin juoksulenkin väliin. Sään vuoksi. Ulkona tuulee niin, että vastatuuleen käveleminenkin on vaivalloista. Lisäksi tiet ovat täynnä lunta. Eipä siellä juoksemaan pääsisikään.  Saa nyt nähdä tungenko väliin jääneen juoksulenkin ensi viikon ohjelmaan vai skippaanko sen vain. Sen sijaan jumppasin telkkarin mukana. Perjantaina tullut YLE:n Jumppa: Toiminnallinen lihaskuntoharjoitus. Ohjaajilla välineinä olivat käsipainot ja levypaino. Itse otin kahvakuulan. Tosi hyvä jumppa, suosittelen! Pitäisi löytyä vielä perjantaihin asti Areenasta.


4 kommenttia:

 1. Uiminen on kyllä ihanaa ja olen siitä itsekin innostunut taasen.
  Mukavia uinteja jatkossakin ja toivottavasti tuo lumipyry ei ihan pistä juoksulenkkejäkään tauolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä eilinen oli vallan poikkeustilanne :) Nyt paistaa ulkona ihanasti aurinko, joten ei muuta kuin lenkkarit jalkaan ja lenkille!

   Iloista viikkoa sinulle :)

   Poista
 2. Ihanan kuuloinen uintikerta! Uiminen on ihanaa <3 Miksi se vain on jäänyt taas itseltä unholaan!? :O

  Mukavaa alkanutta viikkoa ja onnistuneita liikuntahetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa sinullekin. Toivottavasti pääset itsekin pian taas altaaseen :)

   Poista