sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Bregon viikkokatsaus

Aina joskus suunnitelmat muuttuvat. Mutta ei se haittaa. Alkuperäisen suunnitelmani mukaan minun piti hiihtää jo tänään, mutta niin vain se jäi - ilman pitovoiteita(teippejä) en ole ladulle lähdössä. Eilen pidin toisenkin vapaapäivän putkeen, ja tänään kävin juoksemassa. 45 minuuttia ja 6.01 kilometriä. Leppoisaa hölkkää, menomatka hirmuiseen vastatuuleen ja kotimatka myötätuuleen auringonpaisteen lämmittäessä poskia. Kyllä vain tuo lähestyvä kevyt tuo hymyn huulille.

Hiihtäminen. Tosiaan. Sain vihdoin haettua kotikotoa sukset varastosta ja nyt ne odottavat eteisessä pääsyään ladulle. Harmi vain, lähimmät ladut ovat melkeinpä 10 kilometrin päässä, joten autolla täytyy mennä. Onneksi tuo lähin latu on työmatkan varrella, joten ajatuksena on aina joskus aamuvuoron jälkeen käydä hiihtämässä ennen kotiinpaluuta. Tietysti tämän viikon teen iltavuoroa, joten turha toivo. ;) Toivottavasti viikonloppuna vihdoin pääsisin testaamaan suksia.

Paino. On taas tietty aika kuukaudesta, joten en edes tainnut perjantaiaamuna käydä vaa'alla. Katsellaan sitä lukemaa taas ensi viikonloppuna. :) Olen ollut viime aikoina huomaavinani, että blogin suunta on ollut enemmän liikuntajutuissa kuin laihtumisessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti