perjantai 17. helmikuuta 2012

Positiivinen kierre

En tiennyt aamulla, olisinko itkenyt vai nauranut katsoessani vaakalukemaa. Vaikuttaako edellisen päivän iltavuoro todellakin lukemaa nostaen? Koko viikko on menty 94,4-94,6kg lukemissa, vaan tänään paino olikin 94,8kg. Eli taas huimat -0,1kg. No, eihän tässä nyt mistään painonnoususta oikeasti ole kysymys, luonnollista vaihteluahan tuo vain on. Huvittaa vain, että vaaka pihtaa tuloksia virallisilta punnituspäiviltä. Harmi vain, tämä motivoi entisestään yrittämään ja näyttämään, että kyllä ne lukemat saadaan sinne alkuviikon lukemiin virallisinakin punnituspäivinä.

Eilen töissä mietin, kuinka positiivisilla tuloksilla on hirmuisen motivoiva ja tsemppaava vaikutus. Tämän viikon hyvin sujuneet juoksulenkit kannustavat jatkamaan. Matkan tai keston pituuden lisääminen ei tunnu pelottavalta, kun se onnistuu. Tiedän pystyväni onnistumaan, ja onnistun. Seuraavalle lenkille on mukava lähteä, eikä takaraivossa kolkuta ajatus siitä, kuinka huonosti taas kuitenkin menee.

Sama vika kahvakuulan kanssa. Vaikka aamulla tuntuikin tuskalliselta ajatus urheilusta heti aamusta, niin kuulan heilutus toi vain lisää energiaa. Hyvää fiilistä. Onnistumista. Nyt odotan innolla seuraavaa päivää, kun on aikaa kuulan kanssa touhata. Tänään tositoimiin pääsivät kaikki kuulat, tempauksia harjoittelin 6kg:n kanssa. Haluaisin niihin vähän ohjeita ja vinkkiä. Pitää kai vahdata youtube-videoita oikein urakalla ja treenata. Treenata. Treenata. Että uskaltaisi kokeilla vähän painavammallakin.

4 kommenttia:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=7u9wEBmp0UM

    Tuo on ehkä parhaita videoita, mitä aiheesta on tehty. :)

    VastaaPoista
  2. Se on todella motivoivaa kun huomaa miten liikunta muuttuu helpommaksi ja miellyttävämmäksi ja tulokset paranee!

    VastaaPoista