maanantai 20. helmikuuta 2012

Diamonds.

Iive haastoi minut miettimään seuraavaa:

Kerro viisi tavaraa/asiaa, jotka ostaisit, jos sinulla oli kaikki maailman rahat!

1. Ihan ensimmäiseksi haluaisin rahoilla auttaa lähimmäisiäni. Kenen velat maksaisin pois, kenelle ostaisin oman asunnon tai auton. Minulle rakkaiden ihmisten pitäisi päästä nauttimaan elämästään.

2. Rakennuttaisin talon. Juuri sellaisen talon kuin haluan. Jossa olisi tilaa minun harrastuksilleni, eli oma "kuntosali", jossa olisi tilaa jumppailla aivan niin kuin huvittaa ilman, että tarvitsee väistellä yhtään mitään.

3. Laajentaisin tallin isommaksi, n. 3-5 hevosen talliksi pihattomahdollisuudella. Lisäksi ostaisin tietysti tallin täyteen hevosia ja kaikki niiden treenaamiseen tarvittavat jutut. Ja myös se hyvännäköinen tallipoika olisi kiva, että pääsisin toteuttamaan seuraavaa kohtaa.

4. Matkustaisin. Färsaaret. Islanti. Uusi-Seelanti. Norja. Kanada. Italia. Ranska. Englanti.  En välttämättä lähtisi maailmanympärimatkalle, vaan tutustuisin unelmakohteisiini pala kerrallaan. Ja laatuseurassa tietysti. ;)

5. Pitäisin huolta siitä, että koko loppuelämäni minulla on kunnolliset liikuntavarusteet. Ja kaapit täynnä hyvälaatuista suomalaista ruokaa.

Ja ketäkö haastan mukaan?

Mappe
Aku
Kaneli
tata

4 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta, Brego! Pitää hetki miettiä, mitä tuollaisella järjettömällä määrällä rahaa tekisi :)

  VastaaPoista
 2. Aika pahan pistit :) Nyt pitää miettiä, että vastaanko tähän järkevästi vai en-niin-järkevästi ;)

  VastaaPoista
 3. Kaneli ja Aku, siinäpä miettimistä riittääkin. :D

  VastaaPoista
 4. Selailin tässä blogiasi vähän enemmän ja huomasin, että haaveilet Islannin matkasta. Minä toteutin oman saman haaveeni toukokuussa ja oon sen jälkeen kaikille sanonut, että menkää Islantiin! :D (Vaikka hienoja kohteita on varmasti sun listan muutkin maat.) kirjoitin pitkät pätkät blogiin Islannin matkasta.

  VastaaPoista