maanantai 26. joulukuuta 2011

Vuosi

Jouluaattona 2010 aloitin tämän blogin. Silloin painoin n. 96kg. En siis ole onnistunut missään, sillä painan nytkin hieman päälle 96kg. Eikun hetkinen hei. Lihoinhan minä siinä välissä 106kg:n asti, eli laihtumista nyt takana n. 10kg. Silloinen motiivini oli enimmäkseen ulkonäkö, joten yllättyykö kukaan kun en onnistunut? Kesällä motivaatio löytyi uudestaan, ja tärkeämmillä ajatuksilla. Terveys, hyvä fyysinen kunto, henkinen hyvinvointi. Ne painavat nyt vaa'assani enemmän kuin se, mihin lukemaan puntari pysähtyy. Nyt osaan katsoa itseäni peilistä ja olla tyytyväinenkin. Mitä pidemmälle matkani vie, sitä enemmän kiinnitän huomiota hyvinvointiin ja henkiseen hyvään oloon. En ruoski itseäni satunnaisten pitsojen (btw, se salamipitsa aatonaattona oli hyvää) tai lenkkipäivien väliin jäämisten vuoksi (juuri nyt on tappavan liukasta). Asioita tapahtuu ja yksi virhe ei kaada koko venettä. Yhden pitsan takia ei tarvitse juosta maratonia eikä pitää viittä paastopäivää.

Tuntuu siis, että vuoden aikana olen oppinut monia asioita itsestäni ja olemisestani. Painonpudotus jatkuu, vaikka se marras-joulukuun ajan onkin ollut enemmän tai vähemmän tauolla. Jotain kuitenkin olen oppinut, kun paino ei edelleenkään ole noususuhdanteessa.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä jatkoo brego!
    Ja, sä olet oppinut paljon itsestäsi, ja pudottanut sen 10kg, se on hyvä saavutus! siitä on hyvä jatkaa :)

    VastaaPoista
  2. Olet oppinut loistavia asioita ja varmasti tulet oppimaan lisää. Hyvinvointi, terveys tms. on ne tärkeimmät. Ulkonäön koheneminen on mukava lisä painon pudotessa.
    Tsempit jatkossakin laihdutukseen ja onnittelut yksivuotiaalle blogille!

    VastaaPoista