perjantai 30. joulukuuta 2011

Katsokaa, hei katsokaa

Aamupaino 97,6kg. Ja ilokseni voin todeta, että kyseessä ei ole joululäskejä vaan menkkaturvotuksia.

Havaitsin, että viimeksi olen ollut lenkkeilyrytmissä kiinni lokakuussa ennen uimakoulun alkua. Uimakoulun aikana ei lenkkeilyä kaivannut ja sen loputtua on ollut liian kiire, enkä ole ehtinyt kuin satunnaisille lenkeille silloin ja tällöin. Niinpä päätin aloittaa taas jonkin ohjelman, ja päätös osui Kunto Plussan 10 kilometrin ohjelmaan. Tänään kipaisin testimielessä ensimmäisen lenkin (10min hölkkää + 2min kävelyä) x 2-lenkin. Tuntui helpolta, pikkuisen hiki, mutta ei mitään sen kummempaa. Ihan Virallisesti aloitan ohjelman vasta maanantaina.

Ajattelin ilmoittautua pilatekseen. Sen tyyppinen liikunta on minulla kaikkein heikoimmillaan. Kahvakuulan jätän väliin, sillä tämä uusi kahvakuula ja pilates sijoittuvat samaan iltaan niin, että toinen on 17-18 ja toinen 19.30-20.30. En millään viitsisi seisoa päälläni puoltatoista tuntia (saatikka käydä kotona välissä), joten valitsen pilateksen.

2 kommenttia:

  1. Oon niin tuhat kertaa miettiny, et miks naisilla pitää olla noita hiisin menkkaturvotuksia, oikeesti ihan äärimmäisen ärsyttävää ja rasittavaa!

    Pilates on mukavaa, mulla oli pitkään asennevamma sitä kohtaa, mut sen yli kun pääsin niin alko saamaan ihan eri tavalla lajista kiinni :)

    VastaaPoista
  2. niinpä, elämä olisi paljon kivempaa ilman turvotuksia :D

    VastaaPoista