torstai 1. joulukuuta 2011

Uusiksi meni

Liikuntasuunnitelmat menevät hieman uusiksi. Kuntonyrkkeilynhän päätin lopettaa ja korvata uimisella, mutta nyt näköjään loppuvat kahvakuulatunnitkin. Syynä ohjaajan vaihtuminen, tuon uuden ohjaajan tunneille en halua mennä, niistä kun ei saa oikein mitään irti... Tiedossa ei siis keväälle taida olla yhtään mitään ohjattua liikuntaa, saa nähdä kuinka pahasti repsahdan. ;) Loppuviikonkin suunnitelmat menevät uusiksi, samoin ensi viikon alku, sillä lähden äidin luo. Täytyy ottaa lenkkikengät mukaan ja käydä juoksemassa vanhoissa tutuissa maastoissa.

Tänään olisi taas mittanauhapäivä, mutta koska menkat alkoivat eilen ja turvotusta on havaittavissa, en taida mittailla tänään. Jos siirtäisinkin mittauspäivän pysyvästi tuonne puolenkuun paikkeille, silloin tulosten pitäisi olla "todenmukaisemmat".

5 kommenttia:

 1. Nyt sun pitää pika pika pikaa etsiä joku ihan uus juttu!

  VastaaPoista
 2. iive, mä olen miettinyt vähän pilatesta, mutta saa nyt nähdä. Vaihtoehtojen valikoima täällä kun ei ole kovinkaan suuri..

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jospa onnistut löytämään itsellesi sopivaa liikuntaa kahvakuulatuntien tilalle. Enkä usko sinun repsahtavan, vaikka ohjattu liikunta loppuukin. Ei sinun kaltaisesi sisupussi anna periksi näin hienon puolen vuoden jälkeen :)

  Rentouttavaa lomailua äitisi luona!

  VastaaPoista
 5. Onnistunutta jatkoa keventymiselle ja kunnon kohottamiselle!Pari viikkoa sitten alkanutta keventymistäni voi seurata blogissani http://salalaihtuja.blogspot.com/

  VastaaPoista