perjantai 13. huhtikuuta 2012

Viikonloppu tarkoittaa vapautta

Vaakakin saattaa saada vapauden pariksi päiväksi. Aamun jättisuurten lukemien jälkeen vilkaisin kalenteria ja totesin, että taitaa olla tietty aika kuukaudesta taas aluillaan.

Viikonloppu tuo mukanaan vapauden. Eilen oli Suuri Päivä, eli yksi iso kiire on saatu pois harteilta. Vielä pari pikku juttua ja voin valmistua keväällä. Lisäksi parin viikon päästä vaihdan kesäksi työpaikkaa - säännölliseen päivätyöhön. Ei siis enää hetken päästä tarvitse toipua venyneistä iltavuoroista tai koomata yövuoron jälkeen. Saa nähdä tuoko tuo säännöllisyys vauhtia painonpudotukseen.

Eilen kävin flunssan jälkeen ensimmäistä kertaa juoksemassa. Hieman on räkäinen olo edelleen, joten tein vähän yli 4 kilometrin lenkin vuorotellen reipasta kävelyä ja juoksua. Viikonloppuna ajattelin tehdä If Juoksukoulun ohjelman mukaisen pitkän lenkin. 90 minuutin lenkki vuorotellen juoksua ja kävelyä, joko 2min juoksua + 2min kävelyä, tai 3min juoksua + 2min kävelyä yhdistelmällä. Tulee kivasti juostua, mutta kävelypätkät taitavat sopia tälle toipuvalle kropalle oikein mainiosti.

Viikonloppuna ajattelin myös pitkästä aikaa ottaa pari kuvaa teidän ihmeteltäväksenne, pitäähän uusia ostoksia esitellä!

Tervetuloa myös uusille lukijoille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti