torstai 5. huhtikuuta 2012

Valivali

Eikö uusien juoksuvaatteiden ostamisen jälkeen pitäisi kirjoittaa kuinka juoksu kulki entistäkin kevyemmin, linnut lauloivat, aurinko paistoi ja elämä oli yhtä hymyä? Ei tällä kertaa. Toissapäivänä päädyin ostamaan kahdet juoksutrikoot (Icepeakin kokopitkät ja Craftin caprit). Eilen pääsin niitä kokeilemaan.

Heti lenkin alusta tiesin, että ei ollut minun päiväni. Olo oli vetelä, askel laiska, fiilis väsynyt ja ankea. Oli pilvistä ja kylmä tuuli. Sykekin nousi turhan korkealle. Syitä voi etsiä niin ylitöihin venyneestä työpäivästä, huonosta ruokailusta ja kummallisesta yskästä, jonka lenkin jälkeen tajusin vaivanneen minua jo pari päivää. Ei flunssaa, ei mitään muitakaan oireita, ainoastaan ärsyttävä kuiva yskä. Ärh. Ja näköjään painokin oli aamulla päälle 93. Turha sanoa, että onpas ärsyttävää ja kummallista. Taitaa johtua suurimmaksi osaksi työpaikan kahvipöydän antimista, väsyneenä ja stressaantuneena sitä sortuu. Turhankin usein.

No, se näistä valituksista. Hyvää pääsiäistä kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäistä, Brego :)

  VastaaPoista
 2. Voi, nuo päivät ovat inhottavia, mutta onneksi niitä hyviäkin on aina välillä. :)

  Mukavaa pääsiäistä siulekin! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, harmi kun jouksu ei kulkenut. Mullakin about joka toinen karta juoksu kulkee ja sitten joka toisella kerralla se on kuin tervan juontia. Mistähän sitä tietäis ennen kun raahaa luunsa lenkkipolulle? Vois sitten muulloin lähtee vaikka salille :)) Toivottavasti sulla ensi kertaa sujuu paremmin ja juoksutrikoot motivoi treenaamaan entistä enempi. Hyvää pääsiäistä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Huonon lenkin jälkeen seuraava tuntuu tuplasti hyvältä :) Toivottavasti uudet juoksuvermeet kuitenkin piristivät.

  Hauskaa pääsiäistä itsellesikin! :)

  VastaaPoista
 5. Sinulle on blogissani tunnustus =) Hyvää Pääsisäisen jatkoa!

  VastaaPoista