sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Älykästä urheilua?

Flunssaisena olen viihdyttänyt itseäni tutustumalla erilaisin urheiluappseihin, joita älypuhelimiin on tarjolla. Latasinkin sekä Sports trackerin että Endomondon, mutta kumpikaan ei oikein vakuuta? Matkan, nopeuden, keston ja kalorien mittaamista varten minulla on sykemittari. Reitin piirtäminen kartalle ei ole minulle tärkeää. Eikä minua innosta myöskään treenien jakaminen kavereille, sen teen heiaheian kautta. Olen siis oikea vastarannan kiiski. ;)

Mitä urheiluappseja te muut älypuhelimilliset käytätte? Onko jotain hieman erilaisia kuin nuo kaksi "tunnetuinta"? Esim. treeniohjelmia tms? Vinkkejä otetaan vastaan. Minulla on android-puhelin, mutta suurinta osaa taitaa saada vähän joka käyttikselle tehtynä?

p.s. Ulkona on ihana ilma! Aurinko paistaa eikä yhtäkään pilveä näy. Taidan tehdä illemmalla sauvakävelylenkin, juoksemaan en vielä uskalla.

3 kommenttia:

 1. Mulla on käytössä Runkeeper, sitte oon kokeillu Kettlebell Komradea ja joku kuntosaliohjelmakin mulla oli, mutta niitä en sitten osannuy käyttää oikeassa elämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Runkeeperin latasin nyt kokeiluun kans, pitää tuota Kettlebell Komradeakin kokeilla, kiitos vinkeistä!

   Poista
 2. Mulla on myös tuo Sports Tracker käytössä, tosin into siihen lopahti alkuhuuman jälkeen kun sain yleisemmin käyttämäni reitit mitattua-->jotka olin kuvitellut muutaman kilometrin pidemmiksi.

  VastaaPoista