lauantai 1. tammikuuta 2011

Say what you want

Uusi vuosi ja uudet mahdollisuudet!
Kävin pitkästä aikaa lenkillä. Kokeilin kuinka jaksan hölkätä, eikä kunto aivan totaalisen rapistunut ollutkaan! Alku- ja loppukävelyiden välissä juoksin 5+4+5 minuutia, noiden välissä 4+4+3 minuutin kävelyt. Tästä se lähtee, ja kohta jaksankin juosta koko lenkin! Nyt vain täytyy lopettaa tekosyiden keksiminen: lenkille voi lähteä, vaikka kello olisi paljon, olisi pimeää ja aikaa on vähän. Tämä on rauhallista seutua, illallakin saa juosta rauhassa. Pimeä ei haittaa, heijastinliivi ja jalkakäytävällä pysyminen auttavat paljon. Katuvaloja löytyy, joten pimeääkään ei tarvitse pelätä. Ja aika? Hyödyllisempää olisi käyttää puoli tuntia kävelemiseen/hölkkäämiseen kuin siihen, että istun koneella miettimässä, että olisipa aikaa lähteä lenkille.

New year and new possibilities!
I jogged the first time for a long time! I wanted to see how long I can jog/run, and noticed that my condition isn't that bad as I thought! Between warm up and end walks I run 5+4+5 minutes. Between those runs I walked 4+4+3minutes. Here it starts again, soon I'll run that path without walking at all. I just have to stop making excuses. I CAN go jogging although it's late, it's dark and there isn't much time. This is very peaceful place, people can go running in the evenings. The darkness isn't a problem, there are footpaths and streetlights. And it would be much better to spend half an hour walking/jogging instead of sitting in the sofa thinking that it would be nice to have time to go jogging...

4 kommenttia:

 1. Sait seuraajan! Olen 23-vuotias ja kärsin syömishäiriöstä, mm. sen takia on paino noussut ja tosiaan, vaikka avokki sanoo mun olevan kaunis, seksikäs jne., en usko. Välillä on hyviä päiviä, jolloin jopa ennen avokin sanoja peilin edessä totean olevani ihan ok tai jopa kaunis. Välillä on kausia, kun menen innoissani salille jumppaamaan, mutta sitten pidemmän tauon jälkeen (lenssut tms) se eka kerta on työn ja tuskan takana.

  Tahdon eroon masusta, pepusta ja reisistä. Ja 7-12 kg:sta. Kiinteytyen ja laihtuen. Syömishäiriön kanssa se ei ole kovin helppoa (epätyypillinen ahmimishäiriö, BED), mutta mottoni on babysteps, joiden mukaan mennään. Välillä ahdistuen ja avokin sylissä itkien, välillä sitten taas tarmoa puhkuen.

  Tsemppiä laihtumiseen! :)

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinulle ja kiva kun tykkäät blogistani! Aina ei tarvitse onnistua nopeasti ja kerralla, hitaasti hyvä tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Oikea asenne ja erinomainen ajatusmalli! Tästä oppia muillekin laihduttajille. Tsemppiä laihtumiseen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kauniista sanoista! :)

  VastaaPoista