perjantai 14. tammikuuta 2011

Herätys!

Kävin tänään hierojalla, ai että teki hyvää! Käynti todella pisti ajattelemaan. Sisälle hipsin oikein nolona jäykkyydestäni ja jumiudestani. Hieroja lempeästi vihjaisi, että saisi käydä useammin. Rintaranka on kuulemma todella jäykkä, kannusti jumppaamaan. Ja jotain on oikeasti pakko tehdä! Tätä menoa olen kymmenen vuoden päästä jäykkä kuin puukalikka. Se, että koulussa istun tietokoneella pitkät päivät ja vielä illallakin, ei ole hyväksi. Pitää aloittaa venytteleminen. Laihduttaminen ja kehon kuntoon saaminen ovat nyt todella tärkeitä asioita, mitä minä sitten teen, jos keho pettää?

Olen illan googletellut rintarangan liikkuvuuteen liittyviä sivuja, ja todennut, että ainakin venytteleminen ja keppijumppa lisäävät liikkuvuutta. Täytyy otta molempia ohjelmaan enemmän. Lisäksi olen miettinyt ostaisinko kahvakuulan ja alkaisin kotona treenata sillä lihaskuntoa. Onko kenelläkään kokemusta kahvakuulatreenistä? Mahdollisuuksien mukaan myös kuntosalia ja uintia lisää.

2 kommenttia:

  1. Samoilla linjoilla ollaan sua hieroneen tulevan kollegan kanssa: keppijumppaa voin suositella, tietty myös venyttelyä. Keppi siis lapaluiden yläkulman tasolle ja siitä pyörittämään yläkroppaa puolelta toiselle. Mitä pienempi liike (riittää siis ihan oikeesti sentin parin liike!), sitä syvempiin selkärangan ojentajiin se käy ja auttaa siis rintarankaan kun keppi on tuossa kohdassa :) Sauvakävelyä voin kanssa suositella, saa liikettä rintakehään, kunhan vie liikkeen loppuun asti :) Hierontaa unohtamatta ;)

    VastaaPoista