lauantai 27. lokakuuta 2012

Lauantaiostokset

Sain eilen mukavan puhelinsoiton, ja suuntasinkin urheiluliikkeeseen ensimmäisenä asiana tänään. Hymyilytti heti, kun astuin ovesta sisään ja sain sanoa myyjälle, että tulin hakemaan suksiani, ne ovat kuulemma tulleet. Sainkin oikein asiantuntevaa palvelua, suksien sopivuus tarkistettiin (olivat myyjän sanojen mukaan nappipari!), voitelualueet merkittiin ja siteet kiinnitettiin. Varastosta etsittiin suksien kaupanpäälliset, eli hiihtoliivi ja juomapullovyö. Sitten sain sukset käteeni ja kassan kautta kotiin. ;)

Tuollaiset kaunottaret/komistukset siis kotiini kannoin. Jos pyörällä on nimi, niin pitäähän suksillakin, eikös? Nämä vielä hakevat omaansa, mutta olen varma, että tulemme kokemaan monta luistavaa kilometriä laduilla yhdessä! Nyt siis tarvitsee vain opetella voitelemaan kunnolla. Tai muistella, kuinka se tapahtuu, olen nimittäin joskus yläasteiässä vielä osannut voidella sukseni, mutta siitä on jo aikaa.

Anttilassa oli pakko myös pyörähtää sporttivaatepuolen kautta, ja minun oli Ihan Pakko ottaa mukaani yksi Reebokin t-paita. Oma paitani on harmaa, ja teksti lila. Mikään urheilupaita se ei ole, ja valitsinkin koon XL, pääasiallisena tarkoituksenani käyttää tuota kotipaitana. Äsken kävin juoksemassa viikonlopun pitkän lenkin, 1h40min. Päätin jo alussa, että kävelen välillä, sillä en ole pitkiä lenkkejä juossut pitkään aikaan. Juoksinkin aina 30 minuuttia, ja sitten 5 minuuttia kävelyä. Oikein sopiva tahti. Juostessani ajattelin, että tulisipa jo talvi, niin pääsisin vaikka hiihtämään välillä näitä pitkiä lenkkejä. ;) Juoksulenkillä testasin tuon hiihtoon tarkoitetun juomapullovyön. Ihan näppärä, tosin pullo ei oikein löytänyt omaa paikkaansa vyötäröllä. Tähän syynä ehkä se, että peukalovammani vaikeutti vyön kiristämistä. ;) Pullon korkkisysteemi on vähän hankala, se jää helposti auki, ja vettä roiskuu ulos. Kerran huomasinkin hihan olevan märkä ulkopuolelta, hyvin piti Craftin takki vettä! 

Huomenna pidän vapaapäivän, vähän venyttelyjä luvassa. Maanantaina alkaakin sitten tekniikkauimakoulu, joka tulee viemään juoksemiselta aikaa ainakin jonkun verran.


3 kommenttia:

 1. Ihana paita! Tuo ajatus on joskus itseäkin kannustanut nopealla lenkillä jaksamaan!

  VastaaPoista
 2. Mä haluan, et olis kesäääääääää. Tää kylmä on ihan tyhmää ja pakko opetella juoksumaton kaveriks. Ite en ulos tolla säällä tahdo enempää kun on pakko... ja vielä ei edes oikeasti ole talvi! :(

  Mut suuret tsempit sulle!! :))

  VastaaPoista
 3. Ihanat, uudet sukset! Toivottavasti kohta päästään hiihtämään. Ja kaupanpäälliset kuulostavat hyviltä... ja uimakoulukin! ;)

  VastaaPoista