maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hän, joka juoksee kellon kanssa

Viime yönä olin yövuorossa, joten tämä päivä alkoi vasta heräämisen jälkeen puolenpäivän kieppeillä (kiitos miehelle, joka vei hevosen aamulla ulos). Vähän arastelin jaksaisinko juosta tänään, joten otin "varman päälle". Juoksuohjelman mukainen 20min kevyttä hölkkää vauhdilla 8min/km (eli toooosi hiljaa) ja sitten 20 min "kohtuuvauhtista juoksua" 7min/km. Ensimmäisen pätkän juoksin ihan mututuntumalla, mutta takaisinpäin juoksin vahtien vauhtiani sykemittarista. Se näyttää vauhdin reaaliajassa, ja lisäksi harjoitustoiminto näyttää olenko tavoitevauhtiani edellä vai jäljessä. Meni ihan mukavasti, tuota vauhtia jaksaisin hieman pidemmällekin.

Huomenna pidänkin vapaapäivää, tässä on nyt kolme päivää hiihdetty tai juostu, joten on rennomman päivän vuoro. Eilinen lenkki oli 45 minuuttia kevyttä hölkkää (6,1km). Aamulenkkejä en siis vielä ole ehtinyt testaamaan, kiitos kaikenmaailman kiireiden. Ehkäpä keskiviikkona.

3 kommenttia:

 1. Sulle on tunnustus blogissani: http://hiilarihirmu.blogspot.com/2012/03/tunnustuksia-taallakin.html

  VastaaPoista
 2. Minullakin on tunnustus sinulle :) Näitähän nyt oikein satelee.

  VastaaPoista
 3. Ajattele Brego, miten paljon kehitystä on tapahtunut meissä viime kevääseen verrattuna. Painolastin vähentyessä on juoksuaskelkin kevyempi. Ihanaa ja palkitsevaa! :)

  Aurinkoista, onnellista sunnuntaita! Ja työniloa sekä riittävää lepoa! <3

  VastaaPoista