keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kadonneen inspiraation metsästys

Koko tammikuun kävin (tuttuun tyyliin) joka aamu vaa'alla, ja kirjasin painon ylös. Helmikuun alussa huomasin, että käyrä on tasaisen vakaa. Pieniä heilahduksia alas, ja sitten taas ylös. Mutta kaikenkaikkiaan paino pysyi samana. Helmikuun alussa lukemat alkoivat ahdistaa.

Toissa aamuna ahdistus kävi jo kovaksi, ja päätin ryhtyä toimiin. Tiedän, että paino ei ahdistuksella lähde alaspäin, eikä asian välttelyllä, joten kadonnut inspiraationi pongahti jostain piilostaan paikalle, ja nyt mennään taas!

Tilasin käyttöaikaa kalorilaskurista, ja nyt kirjaan syömiseni tarkasti ylös. En tiedä kauanko, ehkä niin kauan kuin jaksan, mutta tarkoitus olisi ainakin parin viikon ajan merkkailla. Ihan parin päivän pikaisena huomiona olen havainnut, että olen tähän asti syönyt liikaa välipaloja. Nyt kun syömisten tarkkailun myötä olen jättänyt ylimääräiset "muutamat pähkinät" pois, niin kalorimäärä on ihan sopiva. Olen siis tähän asti syönyt liikaa laihtuakseni. Katsotaan nyt mihin tämä inspiraatio johtaa! Ensimmäisenä tavoitteena on päästä taas alle 90 kg:n.

4 kommenttia:

 1. Voi, paljon tsemppiä ensimmäiseen tavoitteeseen! Hienoa, että motivaatio on tullut takaisin ja että tiedostat, mistä painon junnaaminen johtuu! Tsemppiii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt on hyvä fiilis, kun löytyi tsemppi taas. Syksystä asti tässä onkin vain etsiskelty sitä ja odotettu oikeaa hetkeä.

   Poista
 2. No hei, eihän se ole mihinkään enää kadonnut vaan näyttää tulleen takaisin, siis se inspiraatio :) Ehkä pieni hengähdystauko oli paikallaan niin nyt taas jaksaa sen painoasiankin kanssa mennä eteenpäin.
  Voitais muuten alkaa suunnitella miittiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, otsikosta taisi jäädä puuttumaan viimeinen sana metsästyksen päättymisestä. :D

   Niin voitaisiin, missähän tällä kertaa? Olisikohan jossain täällä päin? (osaisinkohan minä suunnitella mitään järkevää) :D

   Poista