keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ruoake.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin. Unohdin evästarpeet, ja jouduin töissä syömään ruoaketta. Jokin jauhepussijuttu, sienipastaa. Katsellessani jauhekasaa lautasellani kysyin itseltäni, onko tämä muka ruokaa? Näilläkö joku elää? Söin kuitenkin. Suolaista oli, ja mautonta. Jokin etäinen aavistus sienistä oli, mutta suolaisuus peitti kaiken maun. Ällötys on suuri. Seuraavan kerran saa olla aikamoinen kriisi, että tuollaisen suostun syömään. Melkein itketti ajatellessani eilistä kana-kikhernesalaattiani, sen tuoreutta, raikkautta, makujen aitoutta.

Hieno muistutus matkasta, tämäkin. Ei ole kauaakaan siitä, kuin aivan normaali päivän ateria oli jokin jauhemössökeitto. Ei ole enää. Ei tämän jälkeen. Haluan ruokaa.

5 kommenttia:

  1. Noi on muuten ihan ällöjä noi pussikeitot ;( Varsinkin semmoiset minuttikeitot vai mitä ne oikein on... en enää edes muista ;)
    Saati muut pussitsydeemit, hyi!
    Mitä ruokaa se semmoinen on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yöhks, aika karsealta vaikutti kuvailujesi perusteella ja en taitas itekään noita saada kurkusta alas.
      Hei, kikhernesalaatti, saako ohjeen???
      Liotat ja keität tietysti herneet? Mitä kaikkea laitat salaattiin? Aivan herkulliselta vaikutti jo näin :D

      Poista
    2. Iive, tuo oli juurikin joku... lämmin kuppi tms... "lisää kuuma vesi ja odota minuutti". Yh.

      Hepa, tottahan toki saat. :) Eli liotettuja kikherneitä, itse taisin ostaa sellaisia valmiiksi vedessä säilöttyjä, jotka tarvitsi vain huuhdella. Salaattiin sitten kurkkua, paprikaa, tomaattia, sipulinvarsia ja vihersalaattia. Retiisitkin kävisivät oikein mainiosti. Lisäksi broilerifilesuikaleita, jotka paistoin voi-soijaöljy-hunaja-curryseoksessa, herrrrkullisia! Salaatinkastikkeena mössö, joka koostui avokadosta, turkkilaisesta jugurtista, sitruunamehusta ja pippurista.

      Nyt valuu kuola jo minullakin. :)

      Poista
  2. Hei, annatko mulle tänne jonkun sähköpostin, millä saisin sut kiinni? Mun blogista tuli salainen ja jos tahdot vielä käydä mun juttuja lukemassa, ni tarviisiin ässäpostiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. afatass89@gmail.com :) onpas mennyt salaiseksi muuttuminen minulta aivan ohi, tosin google reader jostain syystä on sinun postauksia vähän piilotellut...

      Poista